Skicka företagspaket smidigt

Det ska inte vara krångligt att skicka paket. Desto mer aktuell blir frågan när så många diskuterar smidigheten i att bedriva en näthandel. Oavsett om det är en liten eller stor verksamhet verkar just frakten och leveransen vara det som flest oroar sig för, och det är inte konstigt. Medierna har på senare tid svämmat över av negativ publicitet. Vi har hittat ett sätt för dig att skicka paket billigt och smidigt, läs mer här.

Hur kan man då göra det enkelt för sig? Jo, det finns några sätt. Om du väljer att skicka paket med eget företagskonto hos Shiplink får du både billig och bra service. Då kan du bedriva näthandel med högkvalitativa frakter och du behöver inte oroa dig för att paketen till mestadels går till ”paketdetektiverna” i Torsvik.

Skicka paket billigt ska vara din grej

De flesta e-handlare tappar definitivt sina kunder om det framgår att de inte kan skicka paket dit man vill och dessutom inte kan göra det snabbt. Därför är det viktigt att som e-handlare sticka ut som ett alternativ som kan göra det. Då kan du om möjligt ta lite dyrare betalt, för folk är ofta villiga att betala för frakten. Detta bestämmer du dock själv och det beror lite på omfattningen av din verksamhet och vad du har att röra dig med för budget.

Eftersom folk har vant sig vid dåliga rubriker, som Andreas som fick ta sig 15 mil från sitt hem för att hämta ut ett paket, eller att det blir allmänt tjafs på vägen, som i fallet du kan läsa om i Expressen. Sådana saker bör få varje näthandel att byta leverantör och frakttjänst eftersom det skadar deras verksamhet. Välj en leverantör som håller vad de lovar, är vårt tips idag. Nedan ett klipp som skapar många frågetecken.