Så fixar du gott kaffe på jobbet

Gott kaffe på jobbet är viktigt och något både anställda och kunder uppskattar. De flesta möten, interna som externa, brukar ackompanjeras av kaffe. Det är vid kaffeapparaten och i fikarummet som kollegor träffas, skapar arbetsrelationer och utbyter idéer och information som kan leda till något stort.

Det bästa kaffet för ditt företag

kaffeKaffe är bra för både affärer och trivsel, men hur ordnar du det bästa och godaste kaffet till er arbetsplats? Några medarbetare kanske gillar svart kaffe eller en liten men naggande god stark espresso medan andra gillar en stor, värmande mild latte.

”Alla företag har olika preferenser hur kaffet ska smaka och vi ställer in smaken efter varje företags önskemål.”
Klicka här för att läsa mer om hur ert kaffe kan anpassas efter ditt företags individuella behov, självklart med smaktest så att du kan modifiera urvalet när dina kunder och medarbetare fått utvärdera maskinen en stund. Du kan hyra kaffemaskiner från några av världens främsta leverantörer som Jura, Franke och Eversys och oavsett vilken maskin du väljer binder du aldrig upp dig och ditt företag på mer än 6 månader.

Gott kaffe är en kvalitetsstämpel

Låt ditt företag bli det nya heta kaffestället i området så får du garanterat mer nöjda medarbetare och fler kunder, det är ändå i fikarummet man träffas och skapar relationer. Kaffe och vatten är de populäraste dryckerna på jobbet och njutningen i att ha en puttrande, skummande och väldoftande kaffemaskin som levererar perfekt resultat varje gång ska inte underskattas, tänk efter, nog minns du kaffekvaliteten hos alla dina tidigare arbetsgivare och omtanken du kände som medarbetare eller kund efter en perfekt kaffekopp? Gott kaffe ger en kvalitetsstämpel till både dig och ditt företag som håller i många år!