Håll god kommunikation på arbetsplatsen

En av de viktigaste grunderna i att driva en effektiv och lönsam verksamhet är att ha en god kommunikation på arbetsplatsen. För att verksamheten ska fungera behöver dialogen mellan medarbetarna vara aktiv. Men det är också av vikt att företaget har en positiv kommunikation med sina kunder.

Genom att skicka ut julhälsningar varje år kan företag bygga varaktiga relationer med sina kunder. För detta ändamål går det att köpa in olika sorters kuvert för utskick. Hos Kuvert Sverige hittar du ett stort utbud av kuvert i många olika färger och utföranden. Matcha kuvertets färg med din företagsprofil eller skicka festligt röda brev kring julhelgen.

Efterlängtade julbrev

Genom att göra tydlig skillnad på olika sorters brev, som hälsningar till kunder och fakturor, kan du enkelt sköta kommunikationen på företaget. Kunderna uppskattar att få ett julkort hemskickat i brevlådan. Sju av tio svenskar föredrar fysiska julhälsningar före digitala och anser att det är viktigt att bevara julkortstraditionen.

– En hälsning i postlådan är ett bra sätt att visa att vi tänker på varandra, säger Mathias Krümmel, chef för produktion i PostNord Sverige.
Coronapandemin har inneburit att det inte varit lika enkelt att träffa närstående. Detta skapade ett stort uppsving för att skicka julkort.

Skicka julhälsningar till kunderna

En julhälsning behöver inte bara bestå av ett traditionellt julkort. Det kan också vara en god idé att skicka USB-minnen med hälsningar till särskilt värderade kunder. Under julhelgen 2020 skickade Studieförbundet Vuxenskolan i Varberg USB-minnen till kommunens äldreboenden. Med på minnet fanns en timmes underhållning i form av teater och julmusik.